Contact

Contactgegevens:

  • E-mail: info@ppdevlindertuin.nl
  • Telefoon: +31 6 1680 6232
  • Adres praktijk: Papelaan 85 T, 2252 EG Voorschoten -> Momenteel is de praktijk gesloten tot en met 21 augustus 2023 ivm de zomervakantie.

Als u vragen heeft of u wilt aanmelden, kunt u e-mailen. Vanwege de veiligheid van uw gegevens is het raadzaam om daar geen persoonlijke gegevens in te vermelden. Gelieve wel uw telefoonnummer te vermelden, dan neem ik zodra het kan telefonisch contact met u op. Gezien de extreme drukte kan het helaas langere tijd duren voor u een reactie krijgt. Ivm het sluiten van de praktijk voor de zomervakantie verzoek ik u pas na 21 augustus contact te zoeken. Mails of berichten worden niet bekeken in deze periode en u krijgt derhalve ook geen reactie.

Let op: een mail sturen of contact opnemen betekent niet dat u op de wachtlijst staat. Er vindt altijd eerst afstemming plaats om te bekijken of de hulpvraag passend is bij het hulpaanbod van de praktijk of wellicht meer bij een andere praktijk of zorginstelling. Zo zorgen we ervoor dat kinderen op de juiste plek terecht komen.


U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier.